onsdag den 24. oktober 2012

HAPPY HOUR.....


I vores familie har vi en tradition til stor glæde for både børn og voksne... vi holder HAPPY HOUR!!

Det foregår sådan:

Der er fødselsdag i familien, vi har noget at fejre, vi får gæster til middag, maden er forsinket, forretten er brændt på, vi har brug for lidt hygge på terrassen eller bare.... idag skal det være lidt festligt.

Ud og handle sjove sodavand i fæle farver, juicer, frugt og grønt, lidt chips, snack, nødder eller andet sjovt.

Hjemme tager vi en smuk dug på bordet og så stiller vi alt frem:

Spiritusflasker fra barskabet, Martini, Campari, portvin, ikke alkoholisk sirups blandinger såsom grenadine eller andet sødt. Sodavand, juicer, citronskiver, frosne bær, snack i små skåle, saltmandler, peanuts, popcorn, kun fantasien sætter grænser. Lidt anderledes frugt, dip, oliven, tørret kød tag hvad I har.


Lav evt. sukkerkant på glassene ved først af dyppe kanten af glassene i lidt vand og derefter i sukker.

Flotte sugerør i et glas og servietter gør det ekstra festligt.

Frem med de højstilkede glas og  en masse isterninger, og så blander hver enkelt efter lyst og smag.

Klart nok, stærk spiritus er ikke for børn, og de skal lære at holde igen med sirup. Men en "look alike Sunrise"  bestående af juice og grenadine, med chips og grøntsags snack er også festlig. Især når man gerne må prøve flere gange.


Et godt tip er kun af fylde glassene halvt, så kan man nemlig prøve at blande flere gange. Hvem var det der sagde at vodka kun smager godt med juice.....

 
Vores egne saltmandler:

10 - 15 mandler per person
smør
salt

Smelt smørret på panden og steg mandler (med skal) i 5 - 10 minutter ved svag varme. Kom mandlerne på fedtsugende papir og drys med salt.

Håber det bliver festligt.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar